tirsdag 25. mars 2008

Sekken er pakket for siste gang og vi kommer hjem.



Ja folkens... Da var det siste innlegg på bloggen for denne gang..Vi har hatt det skikkelig morro og opplevd sinnsykt mye men begynner med blandene følelser å bli klare for å komme tilbake til Kristiansand.

Vi kommer garantert IKKE til å savne på en stund: Kakklende høns, harde senger, sure taxi sjåfører, luktende air.con, bjeffing på natta, forsinka båter og busser, være husløs, pakke inn/ut av sekk, ikke ane hvor man er, Svensker i Thailand, Hugo Chavez sine tilhengere, så tvil om retningssansen/stedsans, dårlige restauranter, dårlig engelsk, flyplasser, booking av hotel, Amerikanere på tur, flybiletter, kinesisk nyttår, støv, kvalme insekter og eksos.

Men vi kommer garantert til å savne: Stemmningen i Cabarete, de gøye folkene på Jamaica, strendene på Tobago, indianerene i San Blas i Panama, kjøre bil i California, ikke gjøre en dritt på Fiji, feire Austalia Day i Sydney, feire en enda villere bursdag i Melbourne, kjøre Great Ocean Road, kite på Fillipinene, shoppe som en gal i Kula Lumpur, SPA i Asia, kaotiske Hanoi, sitte på en elvebåt i Sør Vietnam, gå rundt i Ankor Wat og snorkle i Thailand.

Takk for kommentar på bloggen, tilbakemeldinger, hilsner, mail, synging i telefoner osv...


Hilsen Ole Jakob og Sally

4 kommentarer:

Anonym sa...

Velkomne heim då folk!!
Vi er glade når dokke er vel heime; like heile, og glade og fornøgde.
Var det der topp-fem-lista, OJ? Trudde du skulle rangere, ej? Du må nok sette opp ei liste, det er så kjekt m lister....
Det har forresten vore ein kjempeflott reiseblogg dokke har laga! Masse fine bilder og gode skildringer.
Mams

Anonym sa...

nåå :D

det har vert utrolig gøy å lese bloggen dokka !
veldig interessange og morsomme kommentarer, og ikke minst fine bilder !

gleda me til dokke kommer hjem e no :)

Anonym sa...

Vi fant ut at det blei alt for vanskelig å rangere, men disse landene kommer på topp fem:

Vietnam, Australia, Panama, Dominikanske rep og Fiji..

OJ:)

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.